VÄLKOMMEN TILL FINNSKOGA MOTORKLUBB


Finnskoga MK:s gästbok

Vi vill gärna ha dina synpunkter på vår webbplats. Lämna kommentarer i gästboken så att alla besökare kan ta del av dem!
Personangrepp accepteras inte!

Namn:
Meddelande:


Totalt 4105 meddelanden
Meddelande 1 - 50 visas
Välj sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Folkrace åkare
Tja jag har bara en fråga angående hur det blir med folkracefestivalen nu när ni ska ha ännu mera rallycross, hoppas att ni fortsätter med den också.
Crypto
Hello. And Bye.
Crypto
Hello. And Bye.
StevenCax
Hello
Yaltahelp
Сдаю квартиру ,дом ,гостиницу ,котедж в Гурзуфе посуточно и на долгий срок yaltahelp.ru
nån funktionär
nån vm resa inplanerad i höst? lr e d bara styrelsen som e inbjudna,?
Christer Jönsson
Till Gäst.
Tycker det är synd om det upplevs som att vi inte bryr oss om detta arrangemang då vi lägger ner all ledig tid under semestern för att få detta att fungera.
Maila gärna era synpunkter och idèer i fortsättningen till fetivalen@finnskogamk.se
Jag kan ju svara nu direkt på dom synpunkter du har nu.
Annonser i blad har vi slutat med till denna tävling då dom olika bladen har semesterstängt före och det är svårt att ha den information klar som du vill ha med innan sommaren. Sen når man ut till betydligt fler via sociala medier.
Jag förstår inte riktigt vad du menar med att vi inte har nåt till förarna?
Vad gäller bajamajor så hade vi 50% fler än föregående år + att vi hade toalettvagn och extra duschvagn (som desvärre slutade fungera pga vattenläckage).
Att vi inte skulle uppskatta folkrace tävlingen faller ju helt enkelt på att vi faktiskt arrangerar den, det är ju inte att vi måste om vi inte vill.
Gäst
Jag bara undrar: Vet att förtjänsten på rallycrossen inte är så stor,men att ni tjänar en hel del på folkrace. Vore det då inte på sin plats att ni satsade lite på den. I år hade ni inte ens en annons i något blad och ingenting för förarna. Ni har minskat på bajjamajjor och det syns och känns att statusen för folkrace inte ligger högt hos er. Nästa år hoppas jag ni tänker om och inte lever på ert storhetsvansinne på rallycrossen.
Erik
Någon som vet om man får grilla på campingområdena runt banan under folkrace festivalen?
Lena
Undrar om man får grilla
Funktioner
Hej! De står i inbjudan vad som gäller. Ha en bra dag
Undrande förare
Jag undrar om vi kommer in på onsdag på festivalen ? I fjol blev det inte bra .tror ni tappa många förare på det.mvh
Rosa Ledin
När kommer anmäla ut till festivalen
Anders
Tack Finnskoga MK för ännu en toppen helg under Rallycross VM! Väl mött nästa år.
OMNiCOLOUR
Hello. And Bye.
OMNikOL0UR
Hello. And Bye.
Daniel Modén
Tjena . vad sägs som att försöka få DDE eller Plumbo som spelar nästa år ??
Anders
Är det någon bilkörning/uppvisning under torsdagen på VM helgen i år?
Jenny
Tack L-Å.K för bra info. Jag orovade maila till en av kontaktpersonerna för några veckor sedan, men fick aldrig något svar. Därför kastade jag ur mig frågorna här istället och det gav ju utdelning :-) Dit tips om bokningsbar VIP-camping ska kollas upp - vi har nämligen VIP-biljetter. Så nu provar jag maila näste man på listan och hoppas att han har lust att svara
L-Å.K
Hej du
Välkommen till en oförglömlig helg.
Vi firar midsommar där uppe förts.
Vi har varit där med barnen sen de var små, inga problem. Nu 11 o 14 år.
Finns lite info om du googlar men inte så utförligt.
Sikta på "Flygfältet", skall vara familjecamping men klart att det tyvärr är livat därmed på sina håll men skall vara tyst 23.00
100:- för husvagnen har det varit de sista åren.
Bajamajor finns utställda på området
Dusch, nja inte direkt. I älvfåran bredvid eller så får man åka ned till idrottsplatsen.
Vatten finns att tillgå på området.
Tömma egen toa har jag ingen aning om.
Boka plats kan väl inte säga men vet hur det fungerar,tar inte den diskussionen här. Finns så många andra som har synpunkter om mycket där uppe, tycker själv att det fungerar.
Tror att man kan boka plats på Vipcampingen,(begränsat antal), El att tillgå, vad mer vet jag ej. Måste dock då köpa vipbiljetten också om jag fattat rätt.
Ring eller maila dem som finns som under kontakter på RX sidan så får du svar hur det är.
Vi är själv villiga att betala för en plats där men inte intresserade av någon vipbiljett. Köpte ett elverk för pengarna istället.
Det finns flera där ute som har jätte koll på allt som säkert kan skriva lite mera info här senare.
Jenny
För mig som besöker Höljes för första gången hade jag önskat finna mer info om campingen. Vad gäller, kan plats bokas i förväg eller ska man bara dyka upp? Toaletter och ev duschmöjligheter? Färskvatten? Någonstans att tömma egen toa? Är det livat och högljutt överallt eller finns det något ställe där det är lugnare? Vi har barn med oss och trevligt är ju om det inte bara är ett fylleslag...
TVPMFloche
Данная компания TVP больше семи лет выпускает технологическое оснащение и оборудование для завершения ремонта,и еще строительного производства очищающих сооружений для автомобилестроения. Такая продукция имеет сертификаты.
Всякий человек в процессе этой жизнедеятельности для различных личных необходимостей использует воду. При ее прямого назначении она загрязняется, видоизменяется её состав и физические качественна. Для этой цели и производятся очистные сооружения.

Очистные сооружения – предварительная очистка поступающих на очистные сооружения сточных вод с целью подготовки их к биологической очистке. Допускается дополнительно их рецикл и повторнаяупотребление в техник необходимостях многих дел.

В результатеочистки стоков производств в локальных сооружениях самая большая скопление загрязняющих компонентов уменьшается, а хранящиеся в них важные компоненты извлекаются. В последующейнадобности воды отправляются на доочистку в общепроизводственных постройках.
TVP - это корпорация, которая устанавливает, проектирует, а также занимается постройкой очистных сооружений для мо
karlsson
avspärrninggsband dags o lägg av allemannsrätten gäller

parkering utan stryk


parkering utan stryk
jonny
under rallycross veckan kommer det att sæljas thai mat åven take away vid sidan høljes camping varmt vælkomna hit till oss vi har allt av førfriskande thai mat till smakfulla priser
SetkanaoknoNoide
.
Sebastian
börjar längta ordentligt nu och hoppas på samma väder som är nu :) Samt ta dit Rydell & Qvick igen det är inte riktigt samma när de inte är i höljes
SetkanaoknoNoide
.
SetkanaoknoNoide
.
Erik
Hej vad kostar inträdet till rx nordic?
Kent Nilsson
Hej jag undrar hur det blir med biljettsläppet till velodromkurvan under rallycoss vm.
Jan
Mena swich
Jan
Tar ni Stich i inträdet på lördag
Johan andersson
Jag glömde frågetecknet?
Johan andersson
Som publik går det att hyra el för husbil helgen då det är rally X on ise
Jim
Vad kostar biljetterna?
Mvh Jim
Carina Gustavsson
Hej Kim! Ja du köper entrebiljett på plats i Höljes.
Kim i Kinnared
Köper jag biljetter på plats för RallyX On Ice 10/2?
jonny
wow ska bli kul o komma titta førsta gången sen jag slutade som brandman på start plattan en liten fråga min sambo ojag kommer med varsin snøskoter ær det nåt stælle vi får stå har med ved tænkte o grilla vi blir væl en 6 ,7 skotrar hoppas svar
Funktionär
Finns tävlingsregler att finna ?
Carina Gustavsson
Matservering och toaletter finns vid banan. Välkommen till Höljes!
Kim i Kinnared
Hej på er.
Hur ser det ut med toaletter och matservering på RallyX on Ice 10/2? Vi är ett litet gäng som kommer upp och skall kolla med vill även kunna gå på toa och eventuellt äta lite.
Olle
Vilket datum kör ni finnskogafestivalen 2018?
Jimmy
Hej ja undrar om ni kommer att tillåta att folk kommer tidigt i vår å bandar av stora egna ytor / paxar plats till rallycross wm ja med flera tycker att det är väldigt tråkigt att det tillåts när man själv kommer i god tid å kampar en väcka innan å det redan är fullt med band. Mvh jimmy
Annica
Hej
Vet ni redan nu datum för rallycross och folkrace nästa år?
funktionär
Säkert många i klubben som är intresserad av tvåhjulingar!!!
Owe
Hmmm läser att det varifrån härligt mellan funktionärer hit och dit samt att campen bara är för de inre kretsarna. Jag har nu varit på banan några år och har inte en endaste gång hört någon från högre ort höjt rösten eller skällt på någon. Dessutom frågade jag för några år sedan om det var ok att campa där bakom hoppet i skogen och det var det. Så även om man ställer upp och tycker man jobbar hårt så bör ju vuxna kunna ställa lite frågor och greja lite själv. Dessa gubbar och gummor som försöker hålla ihopa allt detta har nog häcken full under tävlingsdagarna. Jag kommer ialf tillbaka.
Owe
Hmmm läser att det varifrån härligt mellan funktionärer hit och dit samt att campen bara är för de inre kretsarna. Jag har nu varit på banan några år och har inte en endaste gång hört någon från högre ort höjt rösten eller skällt på någon. Dessutom frågade jag för några år sedan om det var ok att campa där bakom hoppet i skogen och det var det. Så även om man ställer upp och tycker man jobbar hårt så bör ju vuxna kunna ställa lite frågor och greja lite själv. Dessa gubbar och gummor som försöker hålla ihopa allt detta har nog häcken full under tävlingsdagarna. Jag kommer ialf tillbaka.
Ulrica
Vi behöver bajamajor ute på de ställen där det alltid funnits. Det finns dom som inte tar sej ner till depån.
Henrik
Går det att köpa ström till camping?
Christer
200:- för hela helgen kostar inträdet.